Nyköping Husarvägen

På Iris i Nyköping erbjuder vi flera tjänster som stöd för dig på väg ut i arbetslivet eller i din utbildning. Exempelvis kan du få en egen jobbcoach i tjänsten Rusta och matcha 2 (ROM2) eller pedagogiskt stöd i tjänsten Individuellt pedagogiskt stöd vid utbildning (IPSU) samt läsa kurser på distans via komvux.

Om oss

Söker du arbete och är i behov av en jobbcoach eller önskar du studera kurser via komvux? Då har du kommit rätt! Iris Nyköping erbjuder båda delar,
Iris Nyköping finner du vackert beläget ett stenkast från Kilaån och Nyköpings kanotstadion. Du tar dig enklast till våra lokaler via buss 3. Bussresan tar 7 minuter från Nyköping Bussterminal (riktning Brandholmen, hållplats Husarvägen). Från busshållplatsen är det 50 meter att gå. Kommer du till oss via bil finns det parkeringsmöjligheter i närheten.

De ljusa lokalerna är tillgänglighetsanpassade. Vi har ett kök där du har möjlighet att värma och äta medhavd mat. Vill du istället köpa lunch finns det flera restauranger i området.

Komvux på Iris Nyköping

Via Iris i Nyköping kan du studera komvuxkurser på distans. I de flesta fall är provtillfällena på distans när du läser distansstudier. I de fall som prövotillfället sker i klassrum är det i Iris lokaler på Husarvägen 20 eller i kommunens lokaler. Du får i kursen meddelat vart ditt prov sker.

Vi erbjuder:

Så ansöker du

Klicka på tjänsten som du är intresserad av. Där hittar du information om hur du går tillväga för att söka eller anmäla dig.

Varmt välkommen till Iris i Nyköping!

Flera enheter i Nyköping »

Nyköping Västra Trädgårdsgatan

Kontakta oss:

    Magasinet

    Välkommen till Iris Magasinet! Här hittar du nyheter, intressanta fakta, success stories och andra saker vi är stolta över och vill berätta.

    Translate »