Örebro – Fridhemsgatan

På Iris i Örebro erbjuder vi flera tjänster som stöd för dig på väg ut i arbetslivet eller i din utbildning. Exempelvis kan du få pedagogiskt stöd via tjänsten Individuellt pedagogiskt stöd vid utbildning (IPSU) och mer. Är du teckenspråkig erbjuder vi dig en introduktion till arbetsmarknaden via tjänsten Yrkesintroduktion för teckenspråkiga (YIT). Ta del av hela vårt erbjudande här!

Om oss

Iris i Örebro hittar du på Fridhemsgatan 2B, i stadsdelen Örnsro intill Svartån. Vi sitter i fina, ljusa och tillgängliga lokaler på markplan. Hos oss hittar du fikarum och ett litet kök där du kan värma egen mat eller ta en kopp kaffe/te.

Om du åker kollektivt till oss kliver du av vid Södra station. Därifrån är det endast ett par minuters gångväg till Iris kontor. Tar du dig till oss via bil finns det goda parkeringsmöjligheter i närområdet. Närområdet erbjuder ett par lunchrestauranger. Det tar cirka tio minuter att gå till Örebro centrum om större restaurangutbud önskas.

Vi erbjuder:

Tveka inte att kontakta oss vid frågor eller om du vill komma på besök.

Så ansöker du

Klicka på tjänsten som du är intresserad av. Där hittar du information om hur du går tillväga för att söka eller anmäla dig.

Varmt välkommen!

Magasinet

Välkommen till Iris Magasinet! Här hittar du nyheter, intressanta fakta, success stories och andra saker vi är stolta över och vill berätta.

Translate »