Visby

En egen jobbcoach? Ja, det är möjligt hos Iris i Visby. Vi erbjuder flera erbjudanden i din väg mot arbete eller utbildning, exempelvis pedagogiskt stöd under din utbildning (IPSU). Läs mer om Iris i Visby här!

Om Iris i Visby

Välkommen till oss på Iris! Vi finns i ljusa och fina lokaler som har högt i tak och ligger på våning två i huset. De ligger med gångavstånd till Söderport, och det är några minuters gång till närmsta busshållsplats.

Vi erbjuder:

I lokalerna finns ett kök där du kan koka dig en kopp kaffe eller te, du kan också värma egen mat. Du finner både ICA och Willys nära och det finns också några lunchrestauranger i området.

Vi erbjuder flera olika tjänster i våra lokaler. Om du är arbetssökande och väljer Iris Rusta och matcha (KROM) är vårt KA-nummer 10068625. Tveka inte att ta kontakt om du har frågor eller vill komma på besök.

Så ansöker du

Klicka på tjänsten som du är intresserad av. Där hittar du information om hur du går tillväga för att söka eller anmäla dig.

Hoppas vi ses på Iris i Visby!

Magasinet

Välkommen till Iris Magasinet! Här hittar du nyheter, intressanta fakta, success stories och andra saker vi är stolta över och vill berätta.

Translate »