i Iris Terapi, Magasinet

Iris Terapi erbjuder nu stödjande samtal på teckenspråk

Från maj 2024 finns teckenspråkskompetens på Iris Terapi. Vi erbjuder tjänsten online alternativt på plats i Göteborg eller Örebro vid efterfrågan.

På Iris har vi lång erfarenhet av att arbeta med personer med olika typer av funktionsnedsättningar. Från maj månad kan Iris Terapi erbjuda stödjande samtal online med Cathèrine Frost, socionom med utbildning i stödsamtal, kris- och traumahantering och som själv är döv. Cathèrine har lång erfarenhet av att arbeta med döva, hörselskadade och personer med dövblindhet.

Ta del av stödjande samtal på teckenspråk var du än är

Vi vill att så många som möjligt ska ha möjlighet att nyttja våra tjänster, var än i landet man bor. Stödjande samtal erbjuds därför i första hand online via säkra videosamtal. På efterfrågan kan samtal även erbjudas i våra lokaler i Göteborg och Örebro. I Iris nätverk finns även teckenspråkiga psykologer och annan spetskompetens.

För att säkerställa högsta möjliga kvalitet och trygghet inkluderar vi medarbetare med socionomutbildning och som är en del av vårt team på Iris Terapi, i vårt nätverk av psykoterapeutisk expertis. Dessa medarbetare arbetar under övervakning av en behandlingsansvarig psykoterapeut. Vi journalför alla samtal via en säker och användarvänlig plattform.

Mer information om denna tjänst och priser publiceras inom kort.

Välkommen med frågor.

 • Cathèrine Frost
  Cathèrine Frost Socionom med teckenspråkskompetens

  Iris Terapi erbjuder psykoterapi både för privatpersoner och arbetsgivare

  Iris Terapi är en professionell samtalspartner för ditt psykologiska välmående. Utmaningar i livet kan påverka oss på olika sätt och att det kan vara svårt att hantera dem själv. Oavsett om du kämpar med ditt personliga eller professionella liv kan Iris digitala psykoterapi vara till hjälp.

  Läs mer om Iris Terapi här och hur vi kan hjälpa er – Det första samtalet är gratis »

  Translate »