Stockholm Flemingsberg/Diagnosvägen

På väg mot nytt jobb eller utbildning? Hos oss på Iris i Flemingsberg erbjuder vi både utbildning och olika typer av stöd för dig på din väg ut i arbete eller utbildning. Läs mer!

Om oss

Vill du läsa SFI, komvux eller är du på väg mot ett nytt jobb eller en utbildning? Hos Iris i Flemingsberg kan du gå en SFI-kurs samt läsa komvux på distans och i klassrumskurser. Du kan få coachning på din väg ut i arbetslivet via Rusta och matcha 2 (ROM2) eller få pedagogiskt stöd i din utbildning.
Du hittar oss på Diagnosvägen 8 i Flemingsbergs centrum, bakom Svenska Kyrkan.

Vi erbjuder:

Våra nyrenoverade lokaler ligger nära campus för Södertörns högskola och Karolinska institutet. Med pendeltåg åker du till Flemingsberg och det tar endast 15 minuter från Stockholm C. Från pendeltågsstationen är det ca 5-10 minuters promenad till oss på Diagnosvägen 8.

I lokalen finns ett kök där du har möjlighet att värma din egen mat samt många lugna platser för studier och samtal.

Så ansöker du

Klicka på tjänsten som du är intresserad av. Där hittar du information om hur du går tillväga för att söka eller anmäla dig.

Varmt välkommen till Iris i Flemingsberg!

Vi erbjuder följande utbildningar och tjänster

Gymnasiala kurser


SFI
Matchning


Stödinsatser

Kontakta oss:

Magasinet

Välkommen till Iris Magasinet! Här hittar du nyheter, intressanta fakta, success stories och andra saker vi är stolta över och vill berätta.

Translate »