i Events, Magasinet

Välkommen till Jobbfestivalen 2022

Välkommen till Jobbfestivalen 2022 | Mångfald & Inkludering | Iris.se

Tema “Mångfald & Inkludering” 14 september 2022 i Kungsträdgården, Stockholm

Den 14 september arrangeras Jobbfestivalen 2022

Iris är utställare på Jobbfestivalen 2022 med ”Tema mångfald & Inkludering” i Kungsträdgården i Stockholm. Det är en mötesplats för arbetssökande och för företag med ett kontinuerligt rekryteringsbehov samt för företag och organisationer som erbjuder verktyg/tjänster i syfte att öka mångfalden och minska risken för diskriminering.

Du hittar Iris i monter 21

Träffa Iris jobbcoacher i monter 21. Där hittar du också Lisa och Charlotte från Iris podcast Med målet i sikte som sänder live direkt från Jobbfestivalen. Håll utkik här för exakt tid och för länken till sändningen!

I podden kommer Lisa, Charlotte och gäster bland annat prata om anställningsformer och hur du pitchar dig bäst på intervjun. Kom till monter 21 och lyssna live eller lyssna via länk.

I montern kommer du också kunna träffa våra jobbcoacher som talar flera olika språk. De kommer berätta om Iris Rusta och matcha 2, hur vi kan stötta dig ut i arbete eller utbildning samt besvara alla dina frågor och funderingar.
Jobbfestivalen är en mötesplats för arbetssökande och företag med rekryteringsbehov så passa på att be dem och sina bästa intervjutips!

Det är fri entré och ingen föranmälan krävs, kom förbi och hälsa, vi finns på plats hela dagen.

Jobbfestivalen är perfekt för dig som vill hitta nya möjligheter i din karriär!

Jobbfestivalen är jobbmässan för dig som arbetssökande, att få chansen att träffa arbetsgivare och rekryterare, titta på spännande föreläsningar, lära dig mer om olika företag och mycket mer.

5 självklara anledningar till att gå på Jobbfestivalen!

 • Möjligheten till nytt jobb
  Jobbfestivalen ger dig en unik möjlighet att ta ett nytt steg i din karriär och kanske ett steg närmare drömjobbet!
 • Prata direkt med arbetsgivare och rekryterare
  Flera företag kommer ha utställning på Jobbfestivalen där du kan ställa frågor och få många bra tips inför ditt jobbsökande.
 • Se spännande föreläsningar
  Jobbfestivalen har lärorika och inspirerande föreläsningar, om bland annat “Varför hittar inte företag personal att anställa samtidigt som det finns så många arbetslösa?”.
 • Få hjälp och resurser
  På Jobbfestivalen kan du få resurser och hjälp med bland annat utbildning, praktikplatser och hur du ska gå tillväga för att nå drömjobbet.
 • Det är gratis!
  Det är fri entré, det enda du behöver göra är att dyka upp. Du har inget att förlora bara vinna!

Claus Forum, VD för Irisgruppen

Claus kommer att stå på Stora scenen kl. 17:00 och kommer att ta upp frågor som:
Vilka hinder finns för att anställa personer med funktionsnedsättning och vad kan göras för att få fler företag att anställa fler?

Moderator kommer att vara Mikael Klein, ansvarig för verksamhetsstrategisk utveckling på Wiljagruppen AB som är en samarbetspartner till Iris.

Dela

Dela.

Inlägg av Facebook 2022-09-08

Dela

Dela.

Inlägg av Facebook 2022-09-07

Translate »