i Magasinet, Med målet i sikte

Avsnitt 49 av Med målet i sikte: Sommaravslutning om motivation!

Säsong 4 av Med målet i sikte lider mot sitt slut. Temat som knyter ihop säsongen är motivation. Efter över ett år med coronapandemin kan det vara svårt att hålla motivationen uppe. Lisa och Charlotte ringer upp Niklas och Anna-Maria, som båda jobbar på Iris och är proffs på temat motivation! Missa inte!

Under året som gått har nog allas motivation för att hålla ut fått sig en törn. Vad gör man om man exempelvis förlorat jobbet och ska motivera sig att söka nytt? Speciellt om det är under sommartid som ju är känt som en lågsäsong för rekrytering. Charlotte, som till vardags jobbar som jobbcoach, kommer med de bästa tipsen för att fånga jobbet – redan i sommar!

Vi knyter ihop säcken och sammanfattar säsongen, som gästats av allt ifrån Generalsekreteraren för Suicide Zero – Rickard Bracken, till Let’s Dance-deltagaren Tobias Karlsson och Sveriges första idolvinnare – Daniel Lindström. Men också har den första livepodden sänts!

– Vilken säsong det har varit! Vi har haft en bred ämneskatalog där avsnitten har handlat om allt ifrån retorik och konflikthantering till sorgebearbetning och mycket mer. Att vi även hade vår första livepodd som blev så lyckad, är ett inslag vi hoppas som återkommande i flera säsonger, säger Lisa Gustafsson, programledare Med målet i sikte.

Nu tar Med målet i sikte sommaruppehåll. Den 26 augusti är Lisa och Charlotte tillbaka. Men till dess önskas alla lyssnare en glad sommar!

Som vanligt hittar du podcasten via Simplecast, Spotify, Itunes och i din podcastapp!

Translate »