i Magasinet, Med målet i sikte

Avsnitt 50 av Med målet i sikte: Prata så att andra lyssnar, så använder du din röst!

Iris podcast Med målet i sikte har äntligen startat igång igen efter sommaren. Höstsäsongens första avsnitt gästas av Kristina Lund som till vardags bland annat arbetar med röstteknik. Lyssna på avsnittet och få röstproffsets allra bästa röstförbättringstekniker och övningar som kan göra att du blir tagen på större allvar under exempelvis arbetsintervjun, i samtal med chefen eller andra typer av samtalsformer.

Efter ett par veckors uppehåll är Med målet i sikte nu igång igen. Avsnittet genomsyras som vanligt av härlig energi och positiv jargong mellan programledarna Lisa och Charlotte.

Säsongens första avsnitt gästas av Kristina Lund som arbetar som professionell coach, mindfulness-instruktör, sångerska, sångpedagog och logonom. Under avsnittet får lyssnarna bland annat olika praktiska råd och röstförbättringsövningar samt tips som kan leda till en bättre röst.

Kristina kallar sig själv röstnörd. Men hur hamnade hon där?

– Det började med en förkylning och begynnande knutor på stämbanden som tog tid att läka ut. Jag ordinerades total tystnad i tre veckor av en läkare, säger Kristina.

Hon fortsätter.

– Att gå från att ha pratat mycket, till att vara helt tyst, gjorde att jag plötsligt kunde höra andra. Jag gick hos logoped en tid, och det var då jag upptäckte hur gäll röst jag tidigare talat med och hur andra, efter besöken hos logoped, helt plötsligt lyssnade till mig mer, berättar hon.

Men vad har våra programledare gjort i sommar? Både Lisa och Charlotte har ju jobbat aktivt med sina målsättningar. Hur har det gått?

Som vanligt hittar du podcasten via Simplecast, Spotify, Itunes och i din podcastapp!

Translate »