i Magasinet, Med målet i sikte

Avsnitt 51 av Med målet i sikte: Sätt relevanta mål och nå dem – Sophie Hedestad

I veckans avsnitt av Med målet i sikte låter vi oss inspireras av Sophie Hedestad. Hon är drottningen av att få saker att hända och är inbjuden för att hjälpa Lisa och Charlotte med deras nya mål och ge praktiska tips på hur de faktiskt når dem. Hur sätts konkreta mål upp och varför är det viktigt att ha koll på sina värderingar innan man arbetar med sin målsättning?

Hösten är för många synonymt med nystart. Därför är det väldigt roligt att vi har Sophie Hedestad med oss som inspirerar något utöver det vanliga när vi talar målsättning.

Sophie har en bred erfarenhet att jobba inom marknadsföring, försäljning, ledarskap och kommunikation inom IT-branschen. 2020 blev hon nominerad till årets marknadschef. Hon driver två egna podcasts och har startat upp mentorprogrammet XY för att främja antalet kvinnor i höga positioner i näringslivet.

I avsnittet delar Sophie med sig av sina bästa tips för hur du tar dig till det som just ditt nästa kliv i livet. Hur kommer det sig att ens värderingar behöver vara uppsatta innan man sätter ett specifikt mål? Varför är det bra att leva sig in i framtiden för att veta vilka just dina mål är?

– När du sätter upp livsmål är de bra att ta ett steg tillbaka och reflektera över livet. När du är äldre och ser tillbaka. Vad ser du då att du gjort i livet? Har du varit på den plats du velat vara på och är du den du vill vara? Utifrån det är det lättare att göra prioritering i sin målsättning, säger Sophie i Med målet i sikte.

Finns där poddar finns

Vill du ta del av målsättning på ett helt nytt sätt och inspireras till att hitta just din väg i livet? Lyssna då på veckans avsnitt av Med målet i sikte.

Som vanligt hittar du podcasten via Simplecast, Spotify, Itunes och i din podcastapp!

Translate »