i Magasinet, Med målet i sikte

Iris podcast Med målet i sikte bjuder in till livepodd

Se live-podden här.

Den 17 maj kl. 10.00-11.00 bjuder Med målet i sikte in till sin första livepodd via Linkedin. Avsnittet handlar om det viktiga ämnet; arbetsmiljö. Vad är det egentligen och vilka rättigheter kontra skyldigheter har du som anställd i förhållande till din egen arbetsmiljö?

Definitionen av vad arbetsmiljö är kan variera beroende på vem som svarar. Många förknippar det med ergonomi eller annat som rör den fysiska miljön. Men hur står det till i vår psykosociala arbetsmiljö? Och hur kan vi hjälpas åt att ta bättre hand om oss själva på arbetet? Vad säger lagen? Vad har vi själva för ansvar?

– Många glömmer bort hur stort begreppet arbetsmiljö är. Framförallt i nuvarande situation när många jobbar hemifrån och att all social interaktion sker digitalt. Hur påverkar det vår arbetsmiljö? säger Lisa Gustafsson, programledare Med målet i sikte.

Avsnittet gästas av Lotta Vikström och Albin Clarstierna. De har arbetat länge med arbetsmiljö på olika sätt i sina roller som HR- och organisationsutvecklare. De intygar att många organisationer har svårt att veta hur man ska arbeta framgångsrikt med den sociala arbetsmiljön. De kommer delge aktuell forskning, tipsa om hur man startar upp arbetet och dela goda exempel på hur ett systematiskt arbete med fokus på organisatorisk- och social arbetsmiljö påverkar både vinster, produktivitet och engagemang hos de anställda.

Avsnittet kommer att sändas via Linkedin. Klicka här för att registrera dig. Vill du ta del av avsnittet på annat vis, maila till kommunikation@irisgruppen.se.

När? 17 maj kl. 10.00-11.00

Var? Iris Sveriges Linkedin. Avsnittet kommer att spelas in och sändas som ett vanligt poddavsnitt.

Som vanligt hittar du podcasten via SimplecastSpotifyItunes och i din podcastapp!

Om med målet i sikte:

Med målet i sikte är Iris podcast med programledarna Charlotte Ohlson Bresciani och Lisa Gustafsson. De båda arbetar på Iris som bland annat coacher och föreläsare. Avsnitten, som släpps varannan måndag, har olika teman och gäster. Lisa och Charlotte tar med lyssnarna på en resa mellan sina och gästernas erfarenheter. Här får du tips och inspiration för livet och arbetslivet!

Translate »