Malmö St: Johannesgatan

Välkommen till Iris på St: Johannesgatan

Om Iris Malmö St: Johannesgatan

Kontorshotellet ligger precis intill Triangelns köpcenter vilket ger Iris deltagare närhet till både god service och goda kommunikationsmöjligheter med båda buss, bil och tåg. Kontorshotellet har stort utbud vad det gäller service och runt om kontorshotellet finns ett stort serviceutbud såsom restauranger, hotell och diverse butiker.

Kontorshotellet är i två plan med en välkomnande reception. På det nedre planet finns både dagplatser, enskilda kontorsrum, kök och mötesrum som går att boka. På det övre planet finns större och mindre kontorsrum samt en större kontorsyta i öppen yta. Även här finns ett gemensamt kök. All service såsom telefoni, posthantering, städning och utskrifter finns tillgängligt och som tas hand om personal i receptionen.

Vi erbjuder:

Så ansöker du

Klicka på tjänsten som du är intresserad av. Där hittar du information om hur du går tillväga för att söka eller anmäla dig.

Varmt välkommen till Iris Malmö!

Magasinet

Välkommen till Iris Magasinet! Här hittar du nyheter, intressanta fakta, success stories och andra saker vi är stolta över och vill berätta.

Translate »