Stockholm Vällingby

På Iris i Vällingby erbjuder vi tjänsten Rusta och matcha 2 (ROM2) som coachar dig vidare till arbete eller studier.

Om Iris i Vällingby

Söker du stöd på vägen mot arbete eller utbildning? Då är Iris på Vällingby Torg 24 i Vällingby den rätta platsen för dig! Hos oss finns kunnig och engagerad personal som ger dig goda möjligheter att nå dina mål.

Sedan årskiftet 2020/2021 är Iris SFI och komvux i Vällingby stängd. Delar av erbjudandet har flyttat till Iris i Liljeholmen. Läs mer om Iris i Liljeholmen här » 

Vi erbjuder:

Det är enkelt att ta sig till oss. Våra lokaler ligger i Vällingbytorg 24, See You AT Work Kontorshotell våning 1. Mittemot Vällingby tunnelbanestation.
Restiden från Stockholms central är cirka 27 minuter. Flera bussar med förbindelser till bland annat Spånga, Sollentuna, Vällingby, Kista och Hallonbergen finns i närheten. Kommer du till oss med bil finns parkering i centrum.

Så ansöker du

Klicka på tjänsten som du är intresserad av. Där hittar du information om hur du går tillväga för att söka eller anmäla dig.

Varmt välkommen till Iris i Vällingby!

Kontakta oss:

    Magasinet

    Välkommen till Iris Magasinet! Här hittar du nyheter, intressanta fakta, success stories och andra saker vi är stolta över och vill berätta.

    Translate »