Stockholm Vällingby

På Iris i Vällingby erbjuder vi tjänsten Rusta och matcha 2 (ROM2) som coachar dig vidare till arbete eller studier.

Om Iris i Vällingby

Är du i behov av stöd på din väg ut i arbete eller utbildning? Då är Iris på Vällingby Torg 18-24 i Vällingby rätt för dig! Hos oss finns kunnig och engagerad personal som ger dig goda möjligheter att nå dina mål.

Sedan årskiftet 2020/2021 är Iris SFI och komvux i Vällingby stängd. Delar av erbjudandet har flyttat till Iris i Liljeholmen. Läs mer om Iris i Liljeholmen här » 

Vi erbjuder:

Det är enkelt att ta sig till oss. Våra lokaler ligger i Vinsta, ca fem minuters promenad från Johannelunds tunnelbanestation. Restiden från Stockholms central är cirka 30 minuter. Flera bussar med förbindelser till bland annat Spånga, Sollentuna, Vällingby, Kista och Hallonbergen finns i närheten. Kommer du till oss med bil finns parkering utanför.

Anpassade lokaler

Iris i Vällingby är utrustad med wifi och har den tekniska utrustning som behövs för att underlätta din tid på Iris. Det finns en datasal och du har möjlighet att värma egen mat. Vill du koppla av eller umgås, finns många lugna platser för studier och samtal.

Så ansöker du

Klicka på tjänsten som du är intresserad av. Där hittar du information om hur du går tillväga för att söka eller anmäla dig.

Varmt välkommen till Iris i Vällingby!

Kontakta oss:

Magasinet

Välkommen till Iris Magasinet! Här hittar du nyheter, intressanta fakta, success stories och andra saker vi är stolta över och vill berätta.

Translate »