i Events, Magasinet

Välkommen till Jobbfestivalen 2023

Välkommen till Jobbfestivalen 2022 | Mångfald & Inkludering | Iris.se

Tema “Mångfald & Inkludering” 23 maj 2023 i Kungsträdgården, Stockholm

Över 10 000 personer besökte Jobbfestivalen i Kungsträdgården i Stockholm förra året. Vi deltog då och kommer vara där i år igen. Kom och träffa oss på Jobbfestivalen 2023! En mötesplats för arbetssökande och företag med rekryteringsbehov samt för personer och organisationer som verkar för ökad mångfald och inkludering.

Du hittar Iris i monter 24

I montern kommer du kunna träffa våra jobbcoacher som talar flera olika språk. De kommer berätta om Iris Rusta och matcha, hur vi kan stötta dig ut i arbete eller utbildning samt besvara alla dina frågor och funderingar.

Jobbfestivalen är en mötesplats för arbetssökande och företag med rekryteringsbehov så passa på att be dem om sina bästa intervjutips!
Det är fri entré och ingen föranmälan krävs, kom förbi och hälsa, vi finns på plats hela dagen.

För dig som vill hitta nya möjligheter i din karriär!

Jobbfestivalen är jobbmässan för dig som arbetssökande. Du får chansen att träffa arbetsgivare och rekryterare, titta på spännande föreläsningar, lära dig mer om olika branscher och arbetsgivare och mycket mer.

4 anledningar till att besöka Jobbfestivalen 2023

 • Prata med arbetsgivare och rekryterare
  Flera arbetsgivare ställer ut på Jobbfestivalen. Lär mer om olika branscher, yrken och företag. Vem vet, kanske är någon av dem din nästa arbetsgivare?
 • Se spännande föreläsningar
  Jobbfestivalen har lärorika och inspirerande föreläsningar.
 • Hitta vägen till drömjobbet
  På Jobbfestivalen kan du få uppslag om utbildning, praktikplatser och hur du kan få stöd i ditt jobbsökande tex genom Iris Rusta och matcha.
 • Det är gratis!
  Det är fri entré, det enda du behöver göra är att dyka upp. Du har inget att förlora bara vinna!

Om möjligheter och inkludering – program på Stora scenen kl 17:00

Iris finns också på Stora scenen under Jobbfestivalen. Vi arrangerar en programpunkt med fokus på möjligheter, utveckling och inkludering. Lisa Gustafsson, programledare för podcasten Med målet i sikte modererar panelen som består av fem gäster. Vi lovar ett spännande samtal om Vilka möjligheter det finns med att anställa personer med olika funktionsvariationer och vad som kan göras för att få fler arbetsgivare att anställa fler.!

Efter programmet kan du träffa föreläsaren Rasmus Biasi i vår monter. Han har ADHD och är högfungerande autist och jobbar idag med sina diagnoser som medvetna styrkor. Han föreläser om NPF för att hjälpa individer att förstå sig själva och hjälper företag och organisationer att förstå att personer med diagnoser kan vara supereffektiva på rätt position. Kom och prata med Rasmus, kanske kan du lära dig något nytt om hur man vänder hinder till styrkor och möjligheter. Eller om du är arbetsgivare, få veta hur du ska hitta nästa stjärna till ditt team.

Vi ser fram mot att träffa dig på Jobbfestivalen 2023!

Vännerna på Iris

Translate »