Bemötandeutbildning med Rasmus Biasi

NPF Föreläsning

Rasmus Biasi har ADHD och är högfungerande autist, diagnoser han fick först vid 40.
Idag föreläser han om NPF för att hjälpa organisationer och individer att förstå sig själva.

Bemötandeutbildning: NPF Föreläsning

”Vad får du om du blandar: Ondskan, Wolf of Wall Street, Snabba cash och Forrest Gump i lightversion? Med all förmodan Rasmus Biasis liv.”

Följ med på en resa där omedvetna diagnoser leder till overkliga situationer och låt dig hänföras av de insikter som skapats under ett liv av att ständigt känna sig missförstådd.

Bemötande, kommunikation och inkludering

Rasmus Biasi har ADHD och är högfungerande autist, diagnoser han fick först vid 40. ”Det var en lättnad, jag förstod var min pusselbit var.” Hör Rasmus berätta sin osannolika livshistoria, hur det är att leva med sina diagnoser och hur han idag använder dem som sin styrka.

NPF föreläsningar med Rasmus Biasi

Rasmus Biasi har jobbat med försäljning på hög nivå sedan 1999 och mått dåligt sedan han föddes 1980. 2020 fick han diagnoserna ADHD samt högfungerande autism vilket gjorde hans liv lite lättare att förstå.

Idag jobbar han med sina NPF-diagnoser som medvetna styrkor för att hjälpa organisationer och individer att förstå sig själva samt anledningen till de situationer man kan hamna i om man inte är medveten om sin kommunikation.

Hans mål är att hjälpa företag, organisationer och individer att förstå att folk med diagnoser kan vara supereffektiva på rätt position.

Boka Rasmus Biasi »

Du får följande från en NPF föreläsning med Rasmus Biasi

  • Ökad kompetens och medvetenheten i din organisation när ni möter kunder och kollegor med NPF-diagnoser.
  • Konkreta tips som leder till ett gott bemötande.
  • Ett möte med människan ”bakom diagnosen”.
  • Kunskap som gör att du vill anställa en person med NPF.
  • Inspiration till vidare arbete med bemötande och inkludering.

Lyssna när Rasmus gästade ett avsnitt av Iris Podcast Med målet i sikte »

Om Iris bemötandeutbildningar

Iris bemötandeutbildningar är speciellt framtagna för företag och organisationer. Med en lång erfarenhet och expertis inom bemötande av människor från andra kulturer, som har funktionsnedsättningar eller funktionsvariationer, hjälper vi dig och dina kollegor att bli professionella i ert bemötande av alla. Vi sätter ihop ett intressant, roande och lärorikt föreläsningspaket utifrån er verksamhets behov. Kanske lagom till nästa kick-off? Vårt mål är att implementera hållbara resultat för dig och dina medarbetare!

Kontakta oss med en bokningsförfrågan

Vi skräddarsyr utbildningar i bemötande. Vill du boka Rasmus eller veta mer om hur vi kan anpassa ett upplägg som passar er verksamhets behov? Tveka inte att ta kontakt med oss via Lisa på lisa.gustafsson@iris.se!

Translate »