Våra utbildningar

Iris (fd Competens) erbjuder många utbildningar på grundläggande och gymnasial nivå samt SFI.
Du söker utbildningarna via din kommuns hemsida.

Betygsbeställning: Har du läst en kurs via komvux på Iris via Stockholms Stad, Nacka eller Värmdö kommun och vill få dina betyg? Beställ dina betyg här »

Filtrera orter

Genväg till Storstockholm eller Linköping

Rehabilitering och RTW (Return To Work)

Det finns ett tydligt samband mellan god hälsa, bra arbetsmiljö och låg sjukfrånvaro. Forskning visar att företag som prioriterar sina anställdas hälsa både är mer effektiva och lönsamma. Iris erbjuder flera tjänster för arbetsgivare som söker nya möjligheter för sina anställda.
Läs mer om tjänsten

Rusta och matcha (KROM)

Iris Rusta och matcha - för dig som söker jobb eller utbildning! På Iris får du en coach och ett personligt stöd anpassat efter dina behov. Tillsammans hittar vi din väg till ditt nästa jobb eller utbildningen som leder till arbete.
Läs mer om tjänsten

Behöver du stöd att hitta rätt
utbildning för dig?

Behöver du stöd att hitta rätt
utbildning för dig?

Är du osäker på vilken utbildning som du ska läsa eller har du hittat en stödinsats som passar dig? På Iris har vi studie- och yrkesvägledare och personal på våra kontor som guidar dig i ditt val av utbildning samt hur du går tillväga för att söka till någon av våra utbildningar.

Du kan alltid kontakta oss på Iris via telefon för att få hjälp i ditt val! Vill du istället bli kontaktad med någon av oss, fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Till kontakt

Iris - Vi erbjuder

Swedish »