i Events, Magasinet

Välkommen till Jobbfestivalen i Göteborg 24 april 2024

Välkommen till Jobbfestivalen 2022 | Mångfald & Inkludering | Iris.se

Tema “Mångfald & Inkludering” 24 april 2024 i Bältespännarparken i Göteborg

Över 20 000 entusiastiska besökare har redan upplevt Jobbfestivalen med temat “Mångfald & Inkludering” i Kungsträdgården de senaste 2 åren. Den 13:e mars var Malmös tur och nu är det äntligen dags för Göteborg att vara värd för detta inspirerande event den 24 april! Iris är stolt över att vara en del av denna viktiga händelse för tredje året i rad.

Besök Iris på Jobbfestivalen den 24 april i Göteborg

Vår närvaro på Jobbfestivalen är en möjlighet för dig att upptäcka hur vi på Iris Rusta och matcha arbetar för att främja mångfald och inkludering på arbetsmarknaden. Besök vår monter nummer 24 för att träffa våra mångspråkiga jobbcoacher som kommer att berätta mer om Iris Rusta och matcha, och hur vi kan stödja dig på din resa mot arbete eller utbildning. Inga frågor är för stora eller för små – vi finns här för att hjälpa till!

Som en aktiv utställare på Jobbfestivalen strävar vi inte bara efter att sprida viktig information om mångfald och inkludering utan också att förändra attityder på arbetsmarknaden och främja en förbättrad matchning mellan arbetssökande och arbetsgivare.

Vården som jobb- och integrationsmotor – från 11:00 – 13:00

År efter år är vården den bransch som är bäst på att anställa unga och utrikes födda.

Moderator Lisa Gustafsson

Lisa brinner för inkludering, att skapa nya möjligheter och bygga nätverk.

Hon är en av programledarna för Iris podcast Med målet i sikte som ger tips och inspiration för nästa steg i arbetslivet.

Med stor insikt i ämnet leder hon sina gäster mot fokus på utveckling och (såklart) möjligheter!

Du hittar Iris i monter 23

I montern kommer du kunna träffa våra jobbcoacher som talar flera olika språk. De kommer berätta om Iris Rusta och matcha, hur vi kan stötta dig ut i arbete eller utbildning samt besvara alla dina frågor och funderingar.

Jobbfestivalen är en mötesplats för arbetssökande och företag med rekryteringsbehov så passa på att be dem om sina bästa intervjutips!

När: 24 april, 2024
Tid: 10:00 – 19:00
Var: Bältespännarparken, Göteborg
Pris: Det är fri entré och ingen föranmälan krävs, kom förbi och hälsa, vi finns på plats hela dagen.

Välkommen till Jobbfestivalen i Göteborg 24 april 2024 | Mångfald & Inkludering | Iris.se

Bältesspännarparken | Foto: Per Pixel Petersson | Göteborg & Co – en del av Göteborgs Stad

Hitta nya möjligheter i din karriär på Jobbfestivalen!

Jobbfestivalen är jobbmässan för dig som arbetssökande. Du får chansen att träffa arbetsgivare och rekryterare, titta på spännande föreläsningar, lära dig mer om olika branscher och arbetsgivare och mycket mer.

4 anledningar till att besöka Jobbfestivalen 2024

 • Prata med arbetsgivare och rekryterare
  Flera arbetsgivare ställer ut på Jobbfestivalen. Lär mer om olika branscher, yrken och företag. Vem vet, kanske är någon av dem din nästa arbetsgivare?
 • Se spännande föreläsningar
  Jobbfestivalen har lärorika och inspirerande föreläsningar.
 • Hitta vägen till drömjobbet
  På Jobbfestivalen kan du få uppslag om utbildning, praktikplatser och hur du kan få stöd i ditt jobbsökande tex genom Iris Rusta och matcha.
 • Det är gratis!
  Det är fri entré, det enda du behöver göra är att dyka upp. Du har inget att förlora bara vinna!

Vilka möjligheter finns med att anställa personer med olika funktionsvariationer och vad kan göras för att få fler arbetsgivare att anställa fler?​

Vi lovar ett spännande samtal om Vilka möjligheter det finns med att anställa personer med olika funktionsvariationer och vad som kan göras för att få fler arbetsgivare att anställa fler.!

Vi ser fram mot att träffa dig på Jobbfestivalen i Bältespännarparken i Göteborg den 24 april 2024!

Vännerna på Iris

Translate »