i Magasinet, Matchning

Iris Rusta och matcha får högsta betyg i Arbetsförmedlingens rating

⭐⭐⭐⭐

Iris Rusta och matcha får högsta betyg i Arbetsförmedlingens rating

Iris lyckas bäst med att stötta våra deltagare till jobb eller studier. Det visar Arbetsförmedlingens senaste undersökning*.

Iris är sedan över 20 år tillbaka en stor leverantör till Arbetsförmedlingen och sedan 2020 av tjänsten Rusta och matcha. Arbetsförmedlingens leverantörer av Rusta och matcha betygsätts löpande i en fyrgradig skala. De som får högst betyg – ⭐⭐⭐⭐ – av Arbetsförmedlingen har lyckats bäst med att stötta deltagarna till jobb eller studier. I senaste undersökningen* har Iris högsta betyg på 10 orter. Det placerar oss i topplacering bland leverantörerna med bäst genomsnittligt betyg.

Undersökningsresultatet som publicerades 2022-12-09 visar att 10 av Iris kontor har betyg 4 av maximalt 4.

– Vi är väldigt glada över vårt höga betyg säger Erik Gustafsson, affärsområdeschef Matchning och fortsätter;

– Vi har valt en strategi med fullt fokus på högsta kvalitet och att de deltagare som valt oss som leverantör i Rusta och Matcha så snabb som möjligt kommer ut i arbete eller studier. Våra fantastiska kollegor i hela landet gör ett strålande bra arbete varje dag och ratingen är ett fint kvitto på att vi har helt rätt fokus. Arbetsförmedlingens betygsmodell ska ju ge deltagarna möjlighet att jämföra leverantörernas resultat och senaste undersökningen visar att Iris ligger på en topplacering, på fjärde plats av samtliga 164 leverantörer. Det är vi väldigt stolta över avslutar Erik Gustafsson.

Vem kan få Rusta och matcha?

Rusta och matcha är tillgängligt för alla arbetssökande som är i behov av individanpassat stöd för att hitta arbete eller utbildning. Det spelar ingen roll om du är nyanländ i Sverige och behöver lära dig svenska, om du behöver uppgradera dina betyg eller om du söker anpassningar och funktionsstärkande tjänster för att komma in på arbetsmarknaden. Rusta och matcha är utformat för att stödja och matcha dina unika behov och mål.

Vi är bäst när det gäller, välj Iris som din leverantör av Rusta och matcha!

Hittills under 2022 har Iris stöttat 1212 personer till arbete och studier genom våra 43 matchningskontor, duktiga jobbcoacher och samarbetspartners runtom i landet.
Vi på Iris vill vara Sveriges bästa jobbförmedlare.

Fakta Iris Rusta och matcha (KROM)

Deltagare ut i arbetet/studier 221212

  • 1 212 st ut i arbete/studier

Kontor & rating

  • Vi har 43 kontor totalt
  • Alla kontor har inte fått rating ännu,
    vi har 27 kontor med rating.
  • Varav 10 med högsta betyg ⭐⭐⭐⭐

*november 2022

Dela

Dela.

Inlägg av Facebook 2022-12-12

Translate »