Bemötandeutbildning med Therése Neaimé

Therése Neaimé delar med sig av sin personliga historia, från att ha blivit mobbad i skolan, till framgångsrik elitfriidrottare och respekterad artist. Therése inspirerar människor med hjälp av sin musik, sitt skådespeleri och sitt föreläsande.

Bemötandeutbildning: Hur bemöter du dig själv?

Bemötande förknippas oftast till mötet mellan människor. Men hur bemöter du dig själv? Tror du att allt är möjligt? Att du kan våga och klara saker även om du är rädd? Therése Neaimés svar på dessa frågor har alltid varit ett passionerad "Ja!".

Therése växte upp i Sverige med en svensk mor och en libanesisk far och hon bestämde sig tidigt för att ta ansvar för sitt eget öde. Therése mobbades i skolan. Idrotten var en fristad och hon blev en framgångsrik elitfriidrottare i unga år.

– Att vara en elitidrottare lärde mig att med hårt arbete och fokus kan du uppnå en hel del, säger Therése. Det förbättrade också mitt självförtroende och min känsla för vem jag är.

Hon har tillämpat detta tänkesätt på sitt liv ända sedan dess. Idag är hon sångare, låtskrivare, skådespelerska, dansare och föreläsare om motivation.

– Jag tror att livet handlar om att bli den bästa versionen av oss själva. Att följa sin dröm kan vara svårt – men att inte göra det skrämmer mig ännu mer.

Det är därför Therése aldrig har begränsat sig till att vara “bara” en sångare, en skådespelerska eller en talare. När hon bestämt sig för att prova något nytt, tar hon sig alltid an utmaningen helhjärtat.

– En grundtalang är säkert viktig, förklarar Therése, men arbetsmoral, en tro på sig själv och en positiv attityd är lika viktigt för att lyckas. Jag tror på att uttala sina önskningar högt och arbeta för att de ska bli verklighet. Uttrycken Ask and you might receive! och Dare and you will gain! stämmer verkligen, säger Therése.

Hon har spelat live i USA, Europa och Mellanöstern med sitt eget band, Neaimé. Hon har framträtt för NATO trupper i Afghanistan och öppnat upp för Simply Red under deras Europaturné.

Förutom sin framgångsrika karriär är Therése ensamstående mamma till tre barn. Återigen visar hon att det är möjligt att nå sina mål oavsett hur utmanande det kan tyckas.

– Att vara ensamstående mamma har aldrig hindrat mig, säger Therése. Jag tar med mina barn till olika arbetsrelaterade händelser så ofta det är möjligt. Jag tänker att det är en fantastisk erfarenhet för dem – och för mig.

I sin föreläsning “Från dröm till verklighet” delar hon med sig av sin personliga historia. Berättelsen om en liten flicka som trodde att hon inte kunde sjunga men som blev en respekterad artist och som idag gör precis det hon alltid har velat göra. Therése mål är att inspirera människor med hjälp av sin musik, sitt skådespeleri men även med hjälp av sitt föreläsande.

Om Iris bemötandeutbildningar

Iris bemötandeutbildningar är speciellt framtagna för företag och organisationer. Med en lång erfarenhet och expertis inom bemötande av människor från andra kulturer, som har funktionsnedsättningar eller funktionsvariationer, hjälper vi dig och dina kollegor att bli professionella i ert bemötande av alla. Vi sätter ihop ett intressant, roande och lärorikt föreläsningspaket utifrån er verksamhets behov. Kanske lagom till nästa kick-off? Vårt mål är att implementera hållbara resultat för dig och dina medarbetare!

Kontakta oss med en bokningsförfrågan

Vi skräddarsyr utbildningar i bemötande. Vill du boka Therése eller veta mer om hur vi kan anpassa ett upplägg som passar er verksamhets behov? Tveka inte att ta kontakt med oss via Lisa på lisa.gustafsson@iris.se!

Se en teaser med Therése.

Translate »