Södertälje

På väg mot nytt jobb eller utbildning? Hos Iris Södertälje kan du läsa komvux, få pedagogiskt stöd vid utbildning eller få en egen jobbcoach via Iris Rusta och matcha 2 (ROM2) som stöttar dig till att komma ut i arbetslivet. Läs mer!

Om oss

Behöver du komplettera betyg eller läsa till en behörighet? Är du i behov av stöd i ditt arbetssökande eller behöver du pedagogiskt stöd i din utbildning? Då har du kommit rätt! Hos oss finns kunnig och engagerad personal som ger dig goda möjligheter att nå dina mål.

Vi erbjuder:

Iris Södertälje ligger på Lovisinsgatan 3. Den centrala lokalen ligger i närheten av butiker, restauranger, caféer och service. endast en kort promenad från pendeltågsstationen.

Anpassade lokaler

Lokalen i Södertälje är utrustad med wifi och har den tekniska utrustning som behövs för att underlätta din tid på Iris. Det finns möjlighet att värma egen mat. Vill du koppla av eller umgås, finns lugna platser för studier och samtal.

Eleven är i fokus

Behöver du rådgivning kan du prata med vår studie- och yrkesvägledare som hjälper dig att lägga upp studierna så att de passar för dig. Med bra planering blir det enklare att nå din dröm.

Hos oss ingår kursmaterialet

Studerar du på komvux på Iris i Södertälje får du gratis kursmaterial under din studietid via vår digitala lärplattform Learnster. Det gäller skolan i Södertälje och alla våra skolor runt om i Sverige. Plattformen innehåller allt du behöver för att hålla koll på din utbildning som studieplan, schema, kursmaterial, dokumentation och information.

Studiestöd via CSN

När du läser komvuxkurser på grundläggande eller gymnasial nivå kan du ansöka om studiestöd via CSN. Läs mer här.

Så ansöker du

Klicka på tjänsten som du är intresserad av. Där hittar du information om hur du går tillväga för att söka eller anmäla dig.

Varmt välkommen till Iris i centrala Södertälje!

Kontakta oss:

  Vi erbjuder följande utbildningar och tjänster

  Gymnasiala kurser
  Matchning


  Stödinsatser

  Individuellt pedagogiskt stöd vid utbildning (IPSU)

  Har du svårt att koncentrera dig, svårt att läsa och skriva, eller andra hinder som gör att du har svårt att lära dig nya saker? Med IPSU får du individuellt stöd att klara dina studier.

  Läs mer


  Magasinet

  Välkommen till Iris Magasinet! Här hittar du nyheter, intressanta fakta, success stories och andra saker vi är stolta över och vill berätta.

  Translate »