Strömsund

På Iris i Strömsund erbjuder vi tjänsten Rusta och matcha (KROM). Du får en egen jobbcoach som matchar dig ut i jobb eller utbildning!

Om Iris Strömsund

Välkommen till Iris i Strömsund! Du hittar våra lokaler centralt i Strömsund nära butiker och service. Lokalerna är tillgänglighetsanpassade och ligger på markplan. Det finns parkering i närheten som är gratis och det är också nära till offentliga kommunikationer.

När du väljer Iris Rusta och matcha 2 (ROM2) får du ett anpassat stöd och en personlig coach som guidar dig på vägen mot ditt nästa steg i arbetslivet.

Vi erbjuder:

Iris är bästa leverantören av Stöd och matchning i Norra Norrland

Av dem som startat i Stöd och Matchning hos Iris har 53 % fått anställning eller påbörjat studier. Det gör Iris till den bästa leverantören i Norra Norrland enligt Arbetsförmedlingens egen statistik.

Så ansöker du

Klicka på tjänsten som du är intresserad av. Där hittar du information om hur du går tillväga för att söka eller anmäla dig.

Varmt välkommen till Iris Strömsund!

kontakta oss:

Magasinet

Välkommen till Iris Magasinet! Här hittar du nyheter, intressanta fakta, success stories och andra saker vi är stolta över och vill berätta.

Translate »