Stödinsatser

Iris erbjuder olika tjänster för dig som behöver stöd i ditt arbetssökande, anpassning på arbetet eller stöd under din utbildning. Du söker insatserna via Arbetsförmedlingen.

Filtrera orter

Validering av lokalvårdare

Validering är ett erkännande av din expertis. Är du arbetssökande och har erfarenhet från jobb som lokalvårdare? Validering av lokalvårdare erbjuder en möjlighet att få dina kunskaper formellt bedömda och certifierade. Bor du i Stockholm eller på Gotland kan du ta del av validering på Iris.
Läs mer

Steg till arbete (STA)

Har du någonsin känt att din funktionsnedsättning eller hälsoproblem har hindrat dig från att nå dina karriärmål eller studiemål? Då kan Steg till arbete vara en bra insats för dig att övervinna dessa hinder och komma närmare dina drömmar om arbete eller studier!
Läs mer

Rekryteringsutbildning till omsorgsförare

Behovet av omsorgsförare är stort. Iris genomför en utbildning till omsorgsförare i Stockholm på uppdrag av Arbetsförmedlingen - för dig som är arbetssökande och inskriven på Arbetsförmedlingen.
Läs mer

Karriärvägledning

Karriärvägledning utförs på Uppdrag av Arbetsförmedlingen och vänder sig till dig som är inskriven på Arbetsförmedlingen och bor i Motala. Arbetsförmedlingen anvisar dig till oss.
Läs mer

Introduktion till arbete (INAB)

Var det länge sedan du arbetade eller har du aldrig kommit in på den svenska arbetsmarknaden? Då kan Introduktion till arbete vara en bra insats för dig!
Läs mer

Behöver du stöd att hitta rätt
tjänst för dig?

Behöver du stöd att hitta rätt
tjänst för dig?

Är du osäker på vilken utbildning som du ska läsa eller har du hittat en stödinsats som passar dig? På Iris har vi personal som guidar dig i ditt val av utbildning samt hur du går tillväga för att söka till någon av våra utbildningar.

Du kan alltid kontakta oss på Iris via telefon för att få hjälp i ditt val! Vill du istället bli kontaktad med någon av oss, fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Till kontakt

Iris - Vi erbjuder

Translate »