Göteborg Ranängsgatan

I Göteborg erbjuder Iris tjänster för dig som är på väg ut i arbetslivet eller som behöver stöd i din utbildning. På Ranängsgatan erbjuder vi SFI och vuxenutbildning samt individuellt pedagogiskt stöd i utbildning (IPSU).

Om oss

Är du på väg ut i arbetslivet och är i behov av stöd? Då har du kommit rätt! Vi arbetar med flera tjänster för dig som är inskriven hos Arbetsförmedlingen alt. söker utbildningar via Göteborgs stad.

Vi finns i ljusa och tillgänglighetsanpassade lokaler på Ranängsgatan 3, centralt i Göteborg vid Svingelns hållplats. Området är fyllt med folkliv samt restauranger och caféer. Från Centralstationen/Drottningtorget kan du åka buss eller spårvagn till Svingeln. Välj mellan Blå eller Svart Expressbuss, busslinje 17 och 58 alt. spårvagnslinje 1 och 3. Restiden är cirka 3-5 minuter. Du kan också promenera från Centralstationen. Det tar cirka 12-13 minuter. Kommer du med bil finns det betalparkeringar på gatorna i närheten. I våra lokaler hittar du ett välutrustat kök, en trevlig matplats och självklart får du alltid en kopp kaffe eller te om du vill.

Stöd du hittar hos oss:

Varmt välkommen till Iris på Ranängsgatan i Göteborg!

Magasinet

Här hittar du nyheter, intressanta fakta, success stories och andra saker vi är stolta över och vill berätta.

Swedish »