Göteborg Ranängsgatan

I Göteborg erbjuder Iris tjänster för dig som är på väg ut i arbetslivet eller som behöver stöd i din utbildning. På Ranängsgatan erbjuder vi SFI och vuxenutbildning samt individuellt pedagogiskt stöd i utbildning (IPSU). Vi erbjuder SFI och andra kurser på grund och gymnasienivå på teckenspråk.

Om oss

Är du på väg ut i arbete och i behov av stöd eller har du planer på en utbildning? Vi arbetar med flera tjänster för dig som är inskriven hos Arbetsförmedlingen alt. söker utbildningar via Göteborgs stad samt erbjuder komvux på grundläggande nivå och SFI (svenska för invandrare).

Vi finns i ljusa och tillgänglighetsanpassade lokaler på Ranängsgatan 3, centralt i Göteborg vid Svingelns hållplats. Området är fyllt med folkliv samt restauranger och caféer. Från Centralstationen/Drottningtorget kan du åka buss eller spårvagn till Svingeln. Välj mellan Blå eller Svart Expressbuss, busslinje 17 och 58 alt. spårvagnslinje 1 och 3. Restiden är cirka 3-5 minuter. Du kan också promenera från Centralstationen. Det tar cirka 12-13 minuter. Kommer du med bil finns det betalparkeringar på gatorna i närheten. I våra lokaler hittar du ett välutrustat kök, en trevlig matplats och självklart får du alltid en kopp kaffe eller te om du vill.

Vi erbjuder:

Rådgivning via Göteborgs stad

Behöver du studierådgivning kan du prata med studie- och yrkesvägledningen på Göteborgs stad. Du kontaktar dem via 031-368 30 00 eller info@arbvux.goteborg.se. Du kan också besöka studie- och yrkesvägledningen på Rosenlundsplatsen 2.

Kursmaterial via Learnster

Studerar du på SFI på Iris får du gratis kursmaterial via vår digitala lärplattform Learnster. Plattformen innehåller allt du behöver för din utbildning som studieplan, schema, kursmaterial, dokumentation och information.

Varmt välkommen till Iris på Ranängsgatan i Göteborg!

Utbildningarna bedrivs på uppdrag av Göteborgs Stad.

Magasinet

Välkommen till Iris Magasinet! Här hittar du nyheter, intressanta fakta, success stories och andra saker vi är stolta över och vill berätta.

Translate »