Mölndal

I Mölndal erbjuder Iris tjänster för dig som är på väg ut i arbetslivet eller som behöver stöd i din utbildning. Vi arbetar med tjänsterna introduktion till arbete (INAB), Rusta och Matcha (KROM) samt individuellt pedagogiskt stöd i utbildning (IPSU).

Om oss

Är du på väg ut i arbetslivet och är i behov av stöd? Då har du kommit rätt! Vi arbetar med flera tjänster för dig som är inskriven hos Arbetsförmedlingen.

Du hittar Iris i ljusa och tillgänglighetsanpassade lokaler på Krokslätts torg 3, ett stenkast från vackra Mölndalsån och cirka 5 minuter med spårvagn från Mölndals centrum eller Korsvägen. Krokslätts torg ligger i Mölndals kommun och månadskortet för Göteborg gäller även till Krokslätts torg så det är enkelt att ta dig till oss med spårvagn. Du åker med spårvagn 2 eller 4 alt. med busslinje 761.

Kommer du med bil finns det betalparkeringar på gatorna i närheten. Det finns flera närliggande restauranger i området men det går också bra att värma medhavd mat i vårt kök. Självklart bjuder vi dig på en kopp kaffe eller te.

Vi erbjuder:

Så ansöker du

Klicka på tjänsten som du är intresserad av. Där hittar du information om hur du går tillväga för att söka eller anmäla dig.

Varmt välkommen! 

Magasinet

Välkommen till Iris Magasinet! Här hittar du nyheter, intressanta fakta, success stories och andra saker vi är stolta över och vill berätta.

Translate »