Mölndal

I Mölndal erbjuder Iris tjänster för dig som är på väg ut i arbetslivet eller som behöver stöd i din utbildning. Vi arbetar med tjänsterna introduktion till arbete (INAB), Rusta och Matcha 2 (ROM2) samt individuellt pedagogiskt stöd i utbildning (IPSU).

Om oss

Är du på väg ut i arbetslivet och är i behov av stöd? Då har du kommit rätt! Vi arbetar med flera tjänster för dig som är inskriven hos Arbetsförmedlingen.

Du hittar Iris i ljusa och tillgänglighetsanpassade lokaler på Krokslätts torg 3, ett stenkast från vackra Mölndalsån och cirka 5 minuter med spårvagn från Mölndals centrum eller Korsvägen. Krokslätts torg ligger i Mölndals kommun och månadskortet för Göteborg gäller även till Krokslätts torg så det är enkelt att ta dig till oss med spårvagn. Du åker med spårvagn 2 eller 4 alt. med busslinje 761.

Kommer du med bil finns det betalparkeringar på gatorna i närheten. Det finns flera närliggande restauranger i området men det går också bra att värma medhavd mat i vårt kök. Självklart bjuder vi dig på en kopp kaffe eller te.

Vi erbjuder:

Så ansöker du

Klicka på tjänsten som du är intresserad av. Där hittar du information om hur du går tillväga för att söka eller anmäla dig.

Varmt välkommen! 

Kontakta oss:

Magasinet

Välkommen till Iris Magasinet! Här hittar du nyheter, intressanta fakta, success stories och andra saker vi är stolta över och vill berätta.

Translate »