fbpx

Stöd och matchning (STOM)

Stödinsatser

I Arbetsförmedlingens tjänst Stöd och matchning får du individuell coachning och matchning mot ett nytt jobb eller utbildning. På Iris får du en personlig coach som stöttar dig på din väg.

Låter den
här tjänsten
intressant?

Så ansöker du »

Låter tjänsten intressant? Så ansöker du »

Om tjänsten

Om tjänsten

På grund av risk för smittspridning av Corona och rekommendation av Arbetsförmedlingen så levererar vi just nu tjänsten på distans till dig som deltagare.

Det finns jobb för dig. Med Iris Stöd och matchning får du ett anpassat stöd och en personlig handledare som coachar dig på vägen mot ett nytt jobb. Du får bland annat skapa en modern och slagkraftig ansökan, träna på arbetsintervjun och träffa arbetsgivare.

Vi är experter på matchning mot arbete och studier och guidar varje år tusentals personer ut på arbetsmarknaden. Vi har idag högsta rating på flera orter i Arbetsförmedlingens undersökning.

Tjänsten är till för dig som är inskriven på Arbetsförmedlingen. Via Arbetsförmedlingen.se kan du själv välja vilken leverantör du vill ha stöd av.

Fyra skäl att välja Iris Stöd och matchning

  1. Våra duktiga coacher får ut flest deltagare i jobb och utbildning vid jämförelse med övriga leverantörer. Det visar de två senaste utvärderingarna genomförda av Arbetsförmedlingen.
  2. Erfarna yrkes- och studievägledare som hjälper dig att hitta bästa vägen till en utbildning som sedan kan leda till det jobb du vill ha.
  3. Du får tillgång till ett stort nätverk av företag i hela landet som söker personal, dessutom har vi certifierade Euresrådgivare som kan matcha dig mot jobb Inom EU, ESS och Schengenområdet.
  4. Du får tillgång till Iris digitala lärplattform som är full av inspirerande material som motiverar och ökar din uthållighet i ditt arbetssökande.

Detta får du hos oss:

  • Träffa en coach som utgår från dina önskemål och vad du vill.
  • Kontakt med arbetsgivare som passar dig.
  • Stöd i att söka jobb, även de jobb som inte annonseras ut publikt.
  • Hjälp med att undersöka och formulera dina unika styrkor, förmågor och egenskaper.
  • Stöd för att hitta en lösning som passar just dig, även på lång sikt.

Så här väljer du Stöd och matchning på Iris

Det kan vara svårt att veta vilket företag du ska välja för Stöd och matchning. Ett tips är att välja den leverantör som har funnits länge och som har erfarenhet av att stötta och matcha arbetssökande till jobb och utbildning. Klicka här för att läsa mer om oss på Arbetsförmedlingen.se. 

Välkommen till oss! Ta kontakt om du har några frågor.

Tredagars intensivutbildning!
Vill du gå en tredagars intensivutbildning för att kunna hjälpa till inom vård och omsorg? Hos oss kan du gå utbildningen som en del utav Stöd och matchning!

Läs mer »

Så ansöker du

Så ansöker du

Stöd och matchning är till för dig som är inskriven på Arbetsförmedlingen. Du väljer själv vilken leverantör du vill ha stöd av.

Kontakta Arbetsförmedlingen och säg att du vill gå Iris Stöd och matchning.

1.

Kontakta
Arbetsförmedlingen
och säg att du vill ta
del av matchning.

2.

Arbetsförmedlingen
beslutar om du får ta
del av tjänsten.

3.

Välj Iris Hadar AB i
Arbetsförmedlingens
system.

4.

Du blir kontaktad av oss.
Välkommen till
Iris matchning!

Kontaktpersoner

Götaland

Svealand

Norrland

Translate »