fbpx

Rusta och matcha (KROM)

Stödinsats

Arbetsförmedlingens tjänst Rusta och matcha – för dig som söker jobb eller utbildning! På Iris får du en coach och ett personligt stöd anpassat efter dina behov. Tillsammans hittar vi din väg till ditt nästa jobb eller utbildningen som leder till arbete.

Låter den
här tjänsten
intressant?

Kontakta oss för
mer information »

Låter tjänsten intressant? Så ansöker du »

Om tjänsten

Om tjänsten

På grund av risk för smittspridning av Corona och rekommendation av Arbetsförmedlingen så levererar vi just nu tjänsten på distans till dig som deltagare.

Iris Rusta och matcha - för dig som söker jobb eller utbildning! På Iris får du en coach och ett personligt stöd anpassat efter dina behov. Tillsammans hittar vi din väg till ditt nästa jobb eller utbildningen som leder till arbete.

Iris välutbildade coacher har bred kompetens och är experter på att förbereda dig för arbetsmarknaden. Med vår långa erfarenhet och vårt stora kontaktnät bland arbetsgivare får du optimala förutsättningar att snabbt komma i jobb.

Tjänsten är till för dig som är inskriven på Arbetsförmedlingen. Via Arbetsförmedlingen.se kan du själv välja vilken leverantör du vill ha stöd av.

Flexibel jobbsökarplan – så går det till

Med din coach kartlägger du din kompetens, erfarenheter och motivation. Tillsammans tar ni sedan fram en personlig jobbsökarplan anpassad efter dina behov och förutsättningar. Det kan exempelvis vara en tydlig planering, coachning, kontakter med arbetsgivare, studiebesök och mycket mer.

Det ingår både enskilda samtal och gruppaktiviteter under din tid hos oss. En stor del av vårt rustande stöd finns tillgängligt för dig dygnet runt via vår inspirerande, digitala lärplattform.  Önskar du träffa andra i liknande situation får du möjlighet till det.

Exempel på stöd

– Stöd i att undersöka och formulera dina unika styrkor, förmågor och egenskaper
– Kunskaper om arbetsmarknaden
– Stöd i utformandet av CV, ett personligt brev och att träna på arbetsintervjuer
– Tips på hur du hittar de dolda jobben och tar kontakt med arbetsgivare
– Studie- och yrkesvägledning
– En kortare utbildning
– Språkstöd

Stort nätverk av arbetsgivare

Förutom vårt kontaktnät på den svenska arbetsmarknaden är Iris även anslutna till Eures, som är ett europeiskt arbetsmarknadsnätverk där 32 länder ingår.  Så oavsett om du är intresserad av jobb i Sverige eller vill utvidga sökandet till Europa så kommer vi stötta dig på vägen.

Så ansöker du Iris Rusta och matcha

Iris är en trygg partner i ditt jobbsökande. Vi förbereder dig för arbetsmarknaden på dina villkor. Med individuellt anpassat upplägg, lång erfarenhet och vårt stora kontaktnät i flera branscher finns goda möjligheter att lyckas.

Arbetsförmedlingen avgör om du kan ta del av Iris Rusta och matcha. Kontakta dem för att ansöka till oss. Har du frågor om vår tjänst är du välkommen att kontakta oss.

Vi ser fram emot att söka jobb tillsammans med dig!

Detta projekt medfinansieras av Europeiska unionen / Europeiska socialfonden

Så går du tillväga

Så ansöker du

Arbetsförmedlingen avgör om du kan ta del av Iris Rusta och matcha. Kontakta dem för att ansöka till oss. Har du frågor om vår tjänst är du välkommen att kontakta oss.

Kontaktpersoner

Syd

Mitt

Norr

Översätt »