Jönköping – Linnégatan

På Iris Jönköping erbjuder vi flertalet stödinsatser för dig på väg ut i arbete eller som är i behov av pedagogiskt stöd vid utbildning.

Om oss

Iris Jönköping har två adresser. Den ena finns på kontorshotellet DOSPACE på Östra Storgatan 9 i centrala Jönköping. Båda lokalerna är tillgänglighetsanpassade.

DOSPACE lokaler är mycket tilltalande med modern inredning, öppna mötesytor, kontor, konferensrum, mötesrum och ett stort kök som är integrerat i den öppna och välkomnande mötesytan. Denna adress ligger mitt på shoppinggatan där du har nära till såväl butiker, restauranger, caféer samt nära till buss- och tågstation. Om du åker till Iris via bil finns ett parkeringshus i närheten av lokalerna.

Den andra adressen ligger på Linnégatan 2 på vackra området Rosenlund och granne med Elmiaområdet som är känt för sina olika mässor och inte att förglömma också nära till vackra vyer utöver Vättern. Här erbjuder vi både INAB (introduktion till arbete) och IPSU (individuellt pedagogiskt stöd vid utbildning).

På Linnégatan 2 har vi kontor, konferensrum och kök. Det ligger nära E4, det finns gratis parkering, samt nära till busshållplats för att ta sig både väster ut mot centrala Jönköping och öster ut till centrala Huskvarna på bara några minuter.

Vi erbjuder:

Den mycket rymliga lokalen på våning 2 (hiss finns) har kök och matsal med möjligheter att värma och äta medhavd mat. Det finns möjlighet att både sitta enskilt som i grupp.

Så ansöker du

Klicka på tjänsten som du är intresserad av. Där hittar du information om hur du går tillväga för att söka eller anmäla dig.

Varmt välkommen till Iris Jönköping!

Fler enheter i Jönköping »

Jönköping Östra Storgatan

Kontakta oss:

    Magasinet

    Välkommen till Iris Magasinet! Här hittar du nyheter, intressanta fakta, success stories och andra saker vi är stolta över och vill berätta.

    Translate »